文献
J-GLOBAL ID:200902227557475911
整理番号:06A0106275
製粉ストリーム中の酸化還元酵素の分布と粉の化学及び製パン特性との関係
Distribution of Redox Enzymes in Millstreams and Relationships to Chemical and Baking Properties of Flour
著者 (3件):
EVERY D.
(New Zealand Inst. Crop and Food Res. Ltd., Christchurch, NZL)
,
SIMMONS L. D.
(New Zealand Inst. Crop and Food Res. Ltd., Christchurch, NZL)
,
ROSS M. P.
(New Zealand Inst. Crop and Food Res. Ltd., Christchurch, NZL)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
83
号:
1
ページ:
62-68
発行年:
2006年01月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)