文献
J-GLOBAL ID:200902228356452472
整理番号:04A0442736
ブタの脂肪沈着及び食感品質に及ぼす品種,給与飼料及び筋肉の影響
Effects of breed, diet and muscle on fat deposition and eating quality in pigs
著者 (9件):
WOOD J D
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
NUTE G R
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
RICHARDSON R I
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
WHITTINGTON F M
(Univ. Bristol, Bristol, GBR)
,
SOUTHWOOD O
(Sygen International, Oxfordshire, GBR)
,
PLASTOW G
(Sygen International, Oxfordshire, GBR)
,
MANSBRIDGE R
(Rare Breeds Survival Trust, Warwickshire, GBR)
,
DA COSTA N
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
,
CHANG K C
(Univ. Glasgow, Glasgow, GBR)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
67
号:
4
ページ:
651-667
発行年:
2004年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)