文献
J-GLOBAL ID:200902228705622399
整理番号:05A0629258
ラ・フランス梨の脂肪族酢酸エステル及び芳香化合物とシクロデキストリンの相互作用
Interaction of Cyclodextrins with Aliphatic Acetate Esters and Aroma Components of La France Pear
著者 (3件):
TOBITSUKA Koki
(Yamagata Res. Inst. of Technol., Yamagata, JPN)
,
MIURA Makoto
(Yamagata Res. Inst. of Technol., Yamagata, JPN)
,
KOBAYASHI Syoichi
(Yamagata Res. Inst. of Technol., Yamagata, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
13
ページ:
5402-5406
発行年:
2005年06月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)