文献
J-GLOBAL ID:200902228744308928
整理番号:04A0478368
各種温度での脱水中におけるカキの特性変化の計測
Determination of changes in some characteristics of persimmon during dehydration at different temperatures
著者 (5件):
AKYILDIZ A
(Cukurova Univ., Adana, TUR)
,
AKSAY S
(Mersin Univ., Mersin, TUR)
,
BENLI H
(Cukurova Univ., Adana, TUR)
,
KIROGLU F
(Cukurova Univ., Adana, TUR)
,
FENERCIOGLU H
(Cukurova Univ., Adana, TUR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
65
号:
1
ページ:
95-99
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)