文献
J-GLOBAL ID:200902228763171429
整理番号:04A0298763
食品包装用柔軟構造の力学的特性,障壁性および質量輸送特性に対する高圧処理の効果:批判的展望
High-pressure Processing Effects on the Mechanical, Barrier and Mass Transfer Properties of Food Packaging Flexible Structures: A Critical Review
著者 (3件):
CANER C
(COMU Engineering-Architecture Fac., Canakkale, TUR)
,
HERNANDEZ R J
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
HARTE B R
(Michigan State Univ., MI, USA)
資料名:
Packaging Technology and Science
(Packaging Technology and Science)
巻:
17
号:
1
ページ:
23-29
発行年:
2004年01月
JST資料番号:
T0673A
ISSN:
0894-3214
CODEN:
PTSCEQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)