文献
J-GLOBAL ID:200902228947452927
整理番号:03A0164878
ベトナム産魚醤より分離されたBacillus sp.11-4が産生するプロテアーゼIの部分アミノ酸配列
Partial amino acid sequence of protease I produced by Bacillus sp. 11-4 isolated from Vietnamese fish sauces.
著者 (5件):
NISHIYAMA Y
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
,
MAEDA H
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
,
NAGASHIMA T
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
WATANABE T
(Tokyo Univ. Agriculture, Hokkaido)
,
MURA K
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
29
号:
1
ページ:
25-31
発行年:
2003年01月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)