文献
J-GLOBAL ID:200902228987596972
整理番号:04A0897229
In vitroとin vivo法によるブリのコーングルテンミールと魚粉消化性の比較
Comparisons of Corn Gluten Meal and Fish Meal Digestion in Yellowtail (Seriola quinqueradiata) by In vivo and In vitro Approaches
著者 (4件):
MORIMOTO KOFUJI P Y
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
MICHIHIRO Y
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
HOSOKAWA H
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
,
MASUMOTO T
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
資料名:
水産増殖
(Aquaculture Science)
巻:
52
号:
3
ページ:
271-277
発行年:
2004年09月20日
JST資料番号:
Y0285A
ISSN:
0371-4217
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)