文献
J-GLOBAL ID:200902229763248371
整理番号:08A0286185
加工食品においてポリメラーゼ連鎖反応法を用いたニワトリのDNAの他家禽のDNAからの特異的識別
Specific Discrimination of Chicken DNA from Other Poultry DNA in Processed Foods Using the Polymerase Chain Reaction
著者 (4件):
FUJIMURA Tatsuya
(Res. and Dev. Center, Nippon Meat Packers, Inc.)
,
MATSUMOTO Takashi
(Res. and Dev. Center, Nippon Meat Packers, Inc.)
,
TANABE Soichi
(Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ.)
,
MORIMATSU Fumiki
(Res. and Dev. Center, Nippon Meat Packers, Inc.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
72
号:
3
ページ:
909-913 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)