文献
J-GLOBAL ID:200902229819104688
整理番号:09A0432962
モンゴルの発酵乳から分離した乳酸菌の抗アトピー性皮膚炎作用及びその機構
Anti-atopic dermatitis effects and the mechanism of lactic acid bacteria isolated from Mongolian fermented milk
著者 (4件):
HAYASHI Atsushi
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
KIMURA Makoto
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
NAKAMURA Yusaku
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
,
YASUI Hisako
(Shinshu Univ., Nagano, JPN)
資料名:
Journal of Dairy Research
(Journal of Dairy Research)
巻:
76
号:
2
ページ:
158-164
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
C0281A
ISSN:
0022-0299
CODEN:
JDRSAN
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)