文献
J-GLOBAL ID:200902229820690256
整理番号:07A0726136
均質化食品における多量要素およびエネルギーの近赤外分光分析
Near-infrared spectroscopic analysis of macronutrients and energy in homogenized meals
著者 (3件):
KIM Yookyung
(Agricultural Res. Serv., US Dep. of Agriculture, P.O. Box 5677, Athens, GA 30604-5677, USA)
,
SINGH Mukti
(Agricultural Res. Serv., US Dep. of Agriculture, P.O. Box 5677, Athens, GA 30604-5677, USA)
,
KAYS Sandra E.
(Agricultural Res. Serv., US Dep. of Agriculture, P.O. Box 5677, Athens, GA 30604-5677, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
105
号:
3
ページ:
1248-1255
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)