文献
J-GLOBAL ID:200902229877144142
整理番号:06A0789371
飲用水の脱臭のための超臨界炭酸ガスバブリングの適用
Application of Supercritical CO2 Bubbling to Deodorizing of Drinking Water
著者 (6件):
KOBAYASHI Fumiyuki
(Prefectural Univ. Hiroshima, Hiroshima, JPN)
,
HAYATA Yasuyoshi
(Meiji Univ., Kanagawa, JPN)
,
KOHARA Kaori
(Prefectural Univ. Hiroshima, Hiroshima, JPN)
,
MUTO Norio
(Prefectural Univ. Hiroshima, Hiroshima, JPN)
,
MIYAKE Masaki
(Kyusyu Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
,
OSAJIMA Yutaka
(Kyusyu Women’s Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
2
ページ:
119-124
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)