文献
J-GLOBAL ID:200902230041252127
整理番号:07A0939920
食品成分のマイクロカプセル封じにおける噴霧乾燥の適用:概要
Applications of spray-drying in microencapsulation of food ingredients: An overview
著者 (5件):
GHARSALLAOUI Adem
(Eau, Molecules Actives, Macromolecules, Activite (EMMA), ENSBANA, Univ. de Bourgogne, 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
ROUDAUT Gaeelle
(Eau, Molecules Actives, Macromolecules, Activite (EMMA), ENSBANA, Univ. de Bourgogne, 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
CHAMBIN Odile
(Eau, Molecules Actives, Macromolecules, Activite (EMMA), ENSBANA, Univ. de Bourgogne, 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
VOILLEY Andree
(Eau, Molecules Actives, Macromolecules, Activite (EMMA), ENSBANA, Univ. de Bourgogne, 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
,
SAUREL Remi
(Eau, Molecules Actives, Macromolecules, Activite (EMMA), ENSBANA, Univ. de Bourgogne, 1 Esplanade Erasme, 21000 ...)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
40
号:
9
ページ:
1107-1121
発行年:
2007年11月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)