文献
J-GLOBAL ID:200902230217487134
整理番号:03A0340278
ワイン様媒体中におけるブドウ及びリンゴのプロアントシアニジン類の口で感じる性質
The mouth-feel properties of grape and apple proanthocyanidins in a wine-like medium.
著者 (8件):
VIDAL S
(Australian Wine Res. Inst., SA, AUS)
,
FRANCIS L
(Australian Wine Res. Inst., SA, AUS)
,
GUYOT S
(Unite de Recherche Cidricole-Biotransformation des Fruits et Legumes, INRA, FRA)
,
MARNET N
(Unite de Recherche Cidricole-Biotransformation des Fruits et Legumes, INRA, FRA)
,
KWIATKOWSKI M
(Australian Wine Res. Inst., SA, AUS)
,
GAWEL R
(Australian Wine Res. Inst., SA, AUS)
,
CHEYNIER V
(Unite Mixte de Recherche Sciences pour l’Oenologie, INRA, FRA)
,
WATERS E J
(Cooperative Res. Centre for Viticulture, SA, AUS)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
83
号:
6
ページ:
564-573
発行年:
2003年05月01日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)