文献
J-GLOBAL ID:200902230327910091
整理番号:06A0300414
野外での生育条件の結果としての大豆フィチン酸塩含量の変化ならびに豆腐のテクスチャに及ぼす影響
Changes in Soybean Phytate Content as a Result of Field Growing Conditions and Influence on Tofu Texture
著者 (5件):
ISHIGURO Takahiro
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate Univ.)
,
ONO Tomotada
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate Univ.)
,
WADA Takahiro
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate Univ.)
,
TSUKAMOTO Chigen
(The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate Univ.)
,
KONO Yuhi
(National Agricultural Res. Center for the Tohoku Region)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
4
ページ:
874-880 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)