文献
J-GLOBAL ID:200902230579655477
整理番号:06A0895949
セレン強化Spirulina platensisからのセレン含有フィコシアニンの精製および性質決定
Purification and characterization of selenium-containing phycocyanin from selenium-enriched Spirulina platensis
著者 (3件):
CHEN Tianfeng
(Res. Lab. for Food Protein Production, Dep. of Biology, The Chinese Univ. of Hong Kong, Hong Kong)
,
WONG Yum-shing
(Res. Lab. for Food Protein Production, Dep. of Biology, The Chinese Univ. of Hong Kong, Hong Kong)
,
ZHENG Wenjie
(Dep. of Chemistry, Jinan Univ., Guangzhou 510632, CHN)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
67
号:
22
ページ:
2424-2430
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)