文献
J-GLOBAL ID:200902230609158376
整理番号:05A0451559
アルカリ法と酵素法を使用したパイロット規模の米澱粉生産の比較研究
Comparative Study of Pilot Scale Rice Starch Production by an Alkaline and an Enzymatic Process
著者 (3件):
PUCHONGKAVARIN Hatairat
(Mahidol Univ., Bangkok, THA)
,
VARAVINIT Saiyavit
(Mahidol Univ., Bangkok, THA)
,
BERGTHALLER Wolfgang
(Federal Res. Centre for Nutrition and Food, Location Detmold, DEU)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
57
号:
3/4
ページ:
134-144
発行年:
2005年04月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)