文献
J-GLOBAL ID:200902230629994162
整理番号:05A0600393
日本の能登半島において収獲した4種類の可食性海藻の酸化防止特性
Antioxidant properties of four edible algae harvested in the Noto Peninsula, Japan
著者 (4件):
KUDA T.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Agricultural Coll., Suematsu 1-308, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
TSUNEKAWA M.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Agricultural Coll., Suematsu 1-308, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
GOTO H.
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Agricultural Coll., Suematsu 1-308, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
ARAKI Y.
(Dep. of Home Economics, The Univ. of Tokyo Kasei Gakuin, Aihara, Machida, Tokyo 192-0292, JPN)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
18
号:
7
ページ:
625-633
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)