文献
J-GLOBAL ID:200902231714093316
整理番号:03A0262579
牛肉パティにおける酸化プロセス及びメトミオグロビン還元活性に及ぼす天然酸化防止剤の影響
The effects of natural antioxidants on oxidative processes and metmyoglobin reducing activity in beef patties.
著者 (5件):
BEKHIT A E D
(Lincoln Univ., Canterbury, NZL)
,
GEESINK G H
(Inst. Animal Sci. and Health(ID Lelystad), Lelystad, NLD)
,
ILIAN M A
(Lincoln Univ., Canterbury, NZL)
,
MORTON J D
(Lincoln Univ., Canterbury, NZL)
,
BICKERSTAFFE R
(Lincoln Univ., Canterbury, NZL)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
81
号:
2
ページ:
175-187
発行年:
2003年05月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)