文献
J-GLOBAL ID:200902231729994905
整理番号:03A0334240
牛リブステーキの官能特性とテクスチャプロファイル分析及びWarner-Bratzlerせん断応力の関係
Relationship of texture profile analysis and Warner-Bratzler shear force with sensory characteristics of beef rib steaks.
著者 (5件):
CAINE W R
(Agriculture and Agri-Food Canada, Alberta, CAN)
,
AALHUS J L
(Agriculture and Agri-Food Canada, Alberta, CAN)
,
BEST D R
(Agriculture and Agri-Food Canada, Alberta, CAN)
,
DUGAN M E R
(Agriculture and Agri-Food Canada, Alberta, CAN)
,
JEREMIAH L E
(Agriculture and Agri-Food Canada, Alberta, CAN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
64
号:
4
ページ:
333-339
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)