文献
J-GLOBAL ID:200902231858442951
整理番号:09A1224356
スクロースと2-アセトアミド-2-デオキシ-D-ガラクトース(N-アセチルガラクトサミン)からのβ-D-ガラクトピラノシル-(1→3)-2-アセトアミド-2-デオキシ-D-ガラクトース(ガラクト-N-ビオース)のワンポット酵素的生産
One-pot enzymatic production of β-d-galactopyranosyl-(1→3)-2-acetamido-2-deoxy-d-galactose (galacto-N-biose) from sucrose and 2-acetamido-2-deoxy-d-galactose (N-acetylgalactosamine)
著者 (2件):
NISHIMOTO Mamoru
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
KITAOKA Motomitsu
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization, 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
344
号:
18
ページ:
2573-2576
発行年:
2009年12月14日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)