文献
J-GLOBAL ID:200902232340198476
整理番号:03A0411706
職人的名称保護起源(PDO)のイタリアチーズ,Toma piemonteseにおいて発生する乳酸菌の遺伝的特性化
Genetic characterization of some lactic acid bacteria occurring in an artisanal protected denomination origin (PDO) Italian cheese, the Toma piemontese
著者 (6件):
FORTINA M G
(Univ. Milano, Milano, ITA)
,
RICCI G
(Univ. Milano, Milano, ITA)
,
ACQUATI A
(Univ. Torino, Torino, ITA)
,
ZEPPA G
(Univ. Torino, Torino, ITA)
,
GANDINI A
(Univ. Torino, Torino, ITA)
,
MANACHINI P L
(Univ. Milano, Milano, ITA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
20
号:
4
ページ:
397-404
発行年:
2003年08月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)