文献
J-GLOBAL ID:200902232399779049
整理番号:07A0450729
塩漬け乾燥ホワイトヘリング(Ilisha elongata)における匂い影響成分の静的ヘッドスペース分析-オルファクトメトリー(SHA-O)
Static headspace analysis-olfactometry (SHA-O) of odor impact components in salted-dried white herring (Ilisha elongata)
著者 (6件):
CHUNG Hau Yin
(Dep. of Biology, The Chinese Univ. of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong SAR, CHN)
,
CHUNG Hau Yin
(Food and Nutritional Sciences Programme, The Chinese Univ. of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong SAR, CHN)
,
CHUNG Hau Yin
(Food Sci. Lab., The Chinese Univ. of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong SAR, CHN)
,
YEUNG Chi Wang
(Dep. of Biology, The Chinese Univ. of Hong Kong, Shatin, New Territories, Hong Kong SAR, CHN)
,
KIM Joo-shin
(Pulmuone Co. Ltd., Pulmuone, R.D. Center, Seoul, KOR)
,
CHEN Feng
(Dep. of Food Sci. and Human Nutrition, Clemson Univ., 224 Poole Agriculture Center, Clemson, SC 29634, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
104
号:
2
ページ:
842-851
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)