文献
J-GLOBAL ID:200902232864759351
整理番号:03A0524753
清澄化したパッションフルーツ果汁を脱酸するための各種方法の比較
Comparison of different methods for deacidification of clarified passion fruit juice.
著者 (8件):
VERA E
(Escuela Politecnica Nacional, Quito, ECU)
,
RUALES J
(Escuela Politecnica Nacional, Quito, ECU)
,
DORNIER M
(CIRAD-FLHOR/ENSIA-SIARC, Montpellier, FRA)
,
SANDEAUX J
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
PERSIN F
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
POURCELLY G
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
VAILLANT F
(CIRAD-FLHOR/ENSIA-SIARC, Montpellier, FRA)
,
REYNES M
(CIRAD-FLHOR/ENSIA-SIARC, Montpellier, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
59
号:
4
ページ:
361-367
発行年:
2003年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)