文献
J-GLOBAL ID:200902233271386288
整理番号:07A0553239
連続培養期間での中温性酪酸分解メタン生成細菌群の微生物構造に及ぼす希釈率の影響
Effect of dilution rate on the microbial structure of a mesophilic butyrate-degrading methanogenic community during continuous cultivation
著者 (4件):
TANG Yue-Qin
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
SHIGEMATSU Toru
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
MORIMURA Shigeru
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
KIDA Kenji
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
75
号:
2
ページ:
451-465
発行年:
2007年05月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)