文献
J-GLOBAL ID:200902233949052490
整理番号:04A0103087
自然汚染オオムギ及びコムギのデオキシニバレノール,ニバレノール及びゼアラレノンのレベルに及ぼす加熱処理の影響
Effects of heating procedures on deoxynivalenol, nivalenol and zearalenone levels in naturally contaminated barley and wheat.
著者 (3件):
YUMBE-GUEVARA B E
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
IMOTO T
(Shikoku Res Inst., Inc., Kagawa, JPN)
,
YOSHIZAWA T
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Food Additives and Contaminants
(Food Additives and Contaminants)
巻:
20
号:
12
ページ:
1132-1140
発行年:
2003年12月
JST資料番号:
H0989A
ISSN:
0265-203X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)