文献
J-GLOBAL ID:200902234151881184
整理番号:06A0058601
ラットの大腸粘膜における酸化ストレスパラメーターに及ぼす食事性緑茶カテキンの効果
Effect of Dietary Green Tea Catechin Preparation on Oxidative Stress Parameters in Large Intestinal Mucosa of Rats
著者 (6件):
YAMAMOTO Masako
(Dep. of Life Sci., Tokushima Bunri Junior Coll.)
,
MIYAMOTO Sayuri
(Dep. of Food Sci., Graduate School of Nutrition and Biosciences, The Univ. of Tokushima)
,
MOON Jae-hak
(Dep. of Food Sci., Graduate School of Nutrition and Biosciences, The Univ. of Tokushima)
,
MUROTA Kaeko
(Dep. of Food Sci., Graduate School of Nutrition and Biosciences, The Univ. of Tokushima)
,
HARA Yukihiko
(Mitsui Norin Co., Ltd.)
,
TERAO Junji
(Dep. of Food Sci., Graduate School of Nutrition and Biosciences, The Univ. of Tokushima)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
1
ページ:
286-289 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)