文献
J-GLOBAL ID:200902234210484755
整理番号:06A0952808
難消化性マルトデキストリンの利用性,発酵性およびエネルギー価:健康成人における短期の間接熱量測定のモデリング
Availability, fermentability, and energy value of resistant maltodextrin: modeling of short-term indirect calorimetric measurements in healthy adults
著者 (5件):
GODA Toshinao
(Univ. Shizuoka School of Food and Nutritional Sci., Shizuoka, JPN)
,
KAJIYA Yuya
(Univ. Shizuoka School of Food and Nutritional Sci., Shizuoka, JPN)
,
SURUGA Kazuhito
(Univ. Shizuoka School of Food and Nutritional Sci., Shizuoka, JPN)
,
TAGAMI Hiroyuki
(Matsutani Chemical Ind. Co, Ltd, Itami, JPN)
,
LIVESEY Geoffrey
(Independent Nutrition Logic Ltd, Wymondham, GBR)
資料名:
American Journal of Clinical Nutrition
(American Journal of Clinical Nutrition)
巻:
83
号:
6
ページ:
1321-1330
発行年:
2006年06月
JST資料番号:
D0846A
ISSN:
0002-9165
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)