文献
J-GLOBAL ID:200902234468970492
整理番号:04A0833900
業務用電化厨房機器の発生熱負荷と適正排気量に関する研究 第1報-各種厨房機器からの発生熱量
Study on the Heat Loads and the Suitable Exhaust Volume for Facilities in Electrification Commercial Kitchens: Part 1-The Heat Generated by the Cooking Facilities
著者 (6件):
村川三郎
(広島大 大学院工学研究科)
,
清田誠良
(広島工大 工)
,
西胤暢夫
(Syu建築環境研究塾)
,
柿本晋太朗
(広島大 大学院工学研究科)
,
熊尾隆丈
(広島大 大学院工学研究科)
,
森本旭
(広島大 大学院工学研究科)
資料名:
空気調和・衛生工学会論文集
(Transactions of the Society of Heating, Air-Conditioning and Sanitary Engineers of Japan)
号:
95
ページ:
1-13
発行年:
2004年10月25日
JST資料番号:
G0149B
ISSN:
0385-275X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)