文献
J-GLOBAL ID:200902234552506319
整理番号:06A0601899
“煮こごり”のゲル化の研究-種々の加熱条件下でのゲル化における溶出成分と力学的性質の変化-
A Study on Gelation of Chicken “Nikogori” (Jelly-Shaped Food): Changes in Soluble Components and Rheological Properties under Several Heating Conditions
著者 (4件):
NAGATSUKA Norie
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
OKAWA Yusuke
(Chiba Univ., Chiba, JPN)
,
KIMOTO Kouichi
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
NAGAO Keiko
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
57
号:
7
ページ:
453-460
発行年:
2006年07月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)