文献
J-GLOBAL ID:200902235115773320
整理番号:03A0782028
Bacillus circulans菌株YUS-2によるごま油ケーキの発酵における抗酸化性セサミノールグルコシド類の生産増加
Increased Production of Antioxidative Sesaminol Glucosides from Sesame Oil Cake through Fermentation by Bacillus circulans Strain YUS-2
著者 (7件):
OHTSUKI T
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
AKIYAMA J
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
SHIMOYAMA T
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
YAZAKI S
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
UI S
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
HIROSE Y
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
MIMURA A
(Univ. of Yamanashi, Yamanashi, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
67
号:
10
ページ:
2304-2306
発行年:
2003年10月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)