文献
J-GLOBAL ID:200902235124762447
整理番号:06A0789377
ジピコリン酸及びその関連化合物により誘導された線維素溶解現象(納豆キナーゼ)の活性化
Activation of Fibrinolysis (Nattokinase) Induced by Dipicolinic Acid and Related Compounds
著者 (3件):
IKEDA Shiori
(Kurashiki Univ. Sci. and the Arts, Kurashiki, JPN)
,
OHSUGI Tadanori
(Kurashiki Univ. Sci. and the Arts, Kurashiki, JPN)
,
SUMI Hiroyuki
(Kurashiki Univ. Sci. and the Arts, Kurashiki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
12
号:
2
ページ:
152-155
発行年:
2006年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)