文献
J-GLOBAL ID:200902235596273091
整理番号:07A0210214
無機質と微量元素含有量を用いたジャガイモの地理的起源の決定
Determining the Geographic Origin of Potatoes Using Mineral and Trace Element Content
著者 (3件):
DI GIACOMO Franco
(Universita “G. D’Annunzio”, Pescara, ITA)
,
DEL SIGNORE Antonella
(Universita “G. D’Annunzio”, Pescara, ITA)
,
GIACCIO Mario
(Universita “G. D’Annunzio”, Pescara, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
3
ページ:
860-866
発行年:
2007年02月07日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)