文献
J-GLOBAL ID:200902235801869539
整理番号:07A1110550
ニワトリ胸部抽出物の経口投与はラットにおける脳カルノシンとアンセリン濃度を増加させる
Oral administration of chicken breast extract increases brain carnosine and anserine concentrations in rats
著者 (8件):
TOMONAGA Shozo
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
HAYAKAWA Toru
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
YAMANE Haruka
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
,
MAEMURA Hirohiko
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
SATO Mikako
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
TAKAHATA Yoshihisa
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
MORIMATSU Fumiki
(Nippon Meat Packers Inc., Tsukuba-shi, JPN)
,
FURUSE Mitsuhiro
(Kyushu Univ., Fukuoka-shi, JPN)
資料名:
Nutritional Neuroscience
(Nutritional Neuroscience)
巻:
10
号:
3/4
ページ:
181-186
発行年:
2007年06月
JST資料番号:
W1744A
ISSN:
1028-415X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)