文献
J-GLOBAL ID:200902235868862270
整理番号:05A0629254
量的研究,味の再構成,及び削除実験による紅茶の味の分子定義
Molecular Definition of Black Tea Taste by Means of Quantitative Studies, Taste Reconstitution, and Omission Experiments
著者 (2件):
SCHARBERT Susanne
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
HOFMANN Thomas
(Univ. Muenster, Muenster, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
13
ページ:
5377-5384
発行年:
2005年06月29日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)