文献
J-GLOBAL ID:200902236190076739
整理番号:05A0491939
ポテトパルプの乳酸発酵におけるAmylomyces rouxii及びRhizopus oryzaeの比較
Comparison of Amylomyces rouxii and Rhizopus oryzae in Lactic Acid Fermentation of Potato Pulp
著者 (5件):
SAITO Katsuichi
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
ABE Ayumi
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
SUJAYA I-Nengah
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
SONE Teruo
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
ODA Yuji
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
2
ページ:
224-226
発行年:
2004年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)