文献
J-GLOBAL ID:200902236390431789
整理番号:06A0959330
エアーブラスト及び低温凍結により凍結されたウシエビ(Penaeus monodon)の品質変化に及ぼす凍結と解凍の影響
Effects of freezing and thawing on the quality changes of tiger shrimp (Penaeus monodon) frozen by air-blast and cryogenic freezing
著者 (5件):
BOONSUMREJ Sirintra
(Dep. of Food Technol., Fac. of Sci., Chulalongkorn Univ., Bangkok, THA)
,
CHAIWANICHSIRI Saiwarun
(Dep. of Food Technol., Fac. of Sci., Chulalongkorn Univ., Bangkok, THA)
,
TANTRATIAN Sumate
(Dep. of Food Technol., Fac. of Sci., Chulalongkorn Univ., Bangkok, THA)
,
SUZUKI Toru
(Dep. of Food Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
TAKAI Rikuo
(Dep. of Food Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
80
号:
1
ページ:
292-299
発行年:
2007年05月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)