文献
J-GLOBAL ID:200902236709357846
整理番号:06A0964544
ジャガイモパルプの真菌加水分解による調理ヌードルのための抗粘着剤の調製
Preparation of Anti-Sticking Substance for Cooked Noodles by Fungal Hydrolysis of Potato Pulp
著者 (5件):
HASA Yasuhiro
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
TAZAKI Hiroyuki
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
OHNISHI Masao
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
ODA Yuji
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
ODA Yuji
(National Agricultural Res. Center for the Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
資料名:
Food Biotechnology
(Food Biotechnology)
巻:
20
号:
3
ページ:
263-274
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
T0388A
ISSN:
0890-5436
CODEN:
FBIOEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)