文献
J-GLOBAL ID:200902236986215838
整理番号:07A0796031
分子官能科学的アプローチを用いた醤油中のキーアロマ化合物の特徴
Characterization of the Key Aroma Compounds in Soy Sauce Using Approaches of Molecular Sensory Science
著者 (2件):
STEINHAUS Petra
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
,
SCHIEBERLE Peter
(Deutsche Forschungsanstalt fuer Lebensmittelchemie, Garching, DEU)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
15
ページ:
6262-6269
発行年:
2007年07月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)