文献
J-GLOBAL ID:200902237230122417
整理番号:07A0864009
経済的に関連するブラジルコーヒー品種における多量及び微量クロロゲン酸及びラクトンの包括的分析
Comprehensive analysis of major and minor chlorogenic acids and lactones in economically relevant Brazilian coffee cultivars
著者 (5件):
PERRONE Daniel
(Laboratorio de Bioquimica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Quimica ...)
,
FARAH Adriana
(Laboratorio de Bioquimica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Quimica ...)
,
DONANGELO Carmen M.
(Laboratorio de Bioquimica Nutricional e de Alimentos, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Quimica ...)
,
DE PAULIS Tomas
(Vanderbilt Inst. for Coffee Studies, Dep. of Psychiatry, Vanderbilt Univ. School of Medicine, Nashville, TN 37232, USA)
,
MARTIN Peter R.
(Vanderbilt Inst. for Coffee Studies, Dep. of Psychiatry, Vanderbilt Univ. School of Medicine, Nashville, TN 37232, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
106
号:
2
ページ:
859-867
発行年:
2008年01月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)