文献
J-GLOBAL ID:200902237454601051
整理番号:06A0305656
温室及び自然乾燥時の化学的前処理による赤トウガラシの保色性
Color retention of red peppers by chemical pretreatments during greenhouse and open sun drying
著者 (2件):
ERGUENES Gazanfer
(Dep. of Farm Machinery, Fac. of Agriculture, Gaziosmanpasa Univ., 60240 Tokat, TUR)
,
TARHAN Sefa
(Dep. of Farm Machinery, Fac. of Agriculture, Gaziosmanpasa Univ., 60240 Tokat, TUR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
76
号:
3
ページ:
446-452
発行年:
2006年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)