文献
J-GLOBAL ID:200902237883043474
整理番号:09A0066996
匂い-味相互作用:低食塩濃度溶液の塩味を高める方法
Odour-taste interactions: A way to enhance saltiness in low-salt content solutions
著者 (5件):
LAWRENCE G.
(INRA, UMR 1129 FLAVIC, Inst. National de la Rech. Agronomique, 17 Rue de Sully, F-21000 Dijon, FRA)
,
SALLES C.
(INRA, UMR 1129 FLAVIC, Inst. National de la Rech. Agronomique, 17 Rue de Sully, F-21000 Dijon, FRA)
,
SEPTIER C.
(INRA, UMR 1129 FLAVIC, Inst. National de la Rech. Agronomique, 17 Rue de Sully, F-21000 Dijon, FRA)
,
BUSCH J.
(Unilever Food and Health Res. Inst., Unilever R&D Vlaardingen, Olivier van Noortlaan 120, P.O. Box 114, 3130 AC ...)
,
THOMAS-DANGUIN T.
(INRA, UMR 1129 FLAVIC, Inst. National de la Rech. Agronomique, 17 Rue de Sully, F-21000 Dijon, FRA)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
20
号:
3
ページ:
241-248
発行年:
2009年04月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)