文献
J-GLOBAL ID:200902238270272825
整理番号:04A0802291
生息海域の違いが冷蔵中のマサバ筋肉のテクスチャとV型コラーゲンの逐次分解に及ぼす影響
Effect of inhabited sea area on chub mackerel meat texture and possible degradation of type V collagen during chilled storage
著者 (7件):
SHIGEMURA Y
(Kinki Univ., Nara)
,
ANDO M
(Kinki Univ., Nara)
,
OISHI K
(Kinki Univ., Nara)
,
MOCHIZUKI S
(Oita Univ., Oita)
,
TSUKAMASA Y
(Kinki Univ., Nara)
,
MAKINODAN Y
(Kinki Univ., Nara)
,
KAWAI T
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
70
号:
5
ページ:
933-935
発行年:
2004年10月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)