文献
J-GLOBAL ID:200902238381011311
整理番号:03A0147822
エチレンはセイヨウナシ果実の軟化の開始と進行の両方に必要である
Ethylene is required for both the initiation and progression of softening in pear(Pyrus communis L.) fruit.
著者 (7件):
HIWASA K
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
KINUGASA Y
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
AMANO S
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
HASHIMOTO A
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
NAKANO R
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
INABA A
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
KUBO Y
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Journal of Experimental Botany
(Journal of Experimental Botany)
巻:
54
号:
383
ページ:
771-779
発行年:
2003年02月
JST資料番号:
C0579A
ISSN:
0022-0957
CODEN:
JEBOA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)