文献
J-GLOBAL ID:200902238639705119
整理番号:08A0951081
種々の含水率のL-アスコルビン酸2-グルコシド粉末類の消失および着色の動力学
Kinetics of Disappearance and Discoloration of L-Ascorbic Acid 2-Glucoside Powders with Different Water Contents
著者 (3件):
HUNG Lan-hsin
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KIMURA Yukitaka
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
9
号:
3
ページ:
135-141
発行年:
2008年09月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)