文献
J-GLOBAL ID:200902238718920246
整理番号:05A1031026
水溶性ローヤルゼリー蛋白質加水分解物由来抗酸化ペプチドの分離及び特性
Isolation and Properties of Antioxidative Peptides from Water-Soluble Royal Jelly Protein Hydrolysate
著者 (3件):
GUO Hang
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
KOUZUMA Yoshiaki
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
,
YONEKURA Masami
(Ibaraki Univ., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
11
号:
2
ページ:
222-230
発行年:
2005年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)