文献
J-GLOBAL ID:200902238857835253
整理番号:09A0256025
原因特性に対して国際的に報告された食品由来の発生データの解析
Analysis of foodborne outbreak data reported internationally for source attribution
著者 (2件):
GREIG J.d.
(Lab. for Foodborne Zoonoses, Public Health Agency of Canada, 160 Res. Lane, Guelph, Ontario, Canada N1G 5B2)
,
RAVEL A.
(Lab. de lutte contre les zoonoses d’origine alimentaire, Agence de la sante publique du Canada, Fac. de medecine ...)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
130
号:
2
ページ:
77-87
発行年:
2009年03月31日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)