文献
J-GLOBAL ID:200902238902709817
整理番号:06A0351150
ジャガイモの打撲黒斑に及ぼすポリフェノール含量,ポリフェノールオキシダーゼ活性およびpHの影響
Effects of polyphenol content, polyphenol oxidase activity and pH on blackspot bruise of Japanese potato varieties
著者 (10件):
HIRONAKA Kazunori
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
ISHIBASHI Ken-ichi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KOAZE Hiroshi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
SHIRASAKA Hiroshi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MATSUDA Kiyoaki
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
SATO Tadatoshi
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
KOJIMA Michiyuki
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido)
,
MORI Motoyuki
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TSUDA Shogo
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
,
TAKADA Akiko
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
32
号:
2
ページ:
67-72
発行年:
2006年03月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)