文献
J-GLOBAL ID:200902239406622660
整理番号:06A0306305
ブロッコリー(Brassica oleracea Italica)に由来するアンジオテンシンI-転換酵素阻害ペプチド,Tyr-Pro-Lys
Tyr-Pro-Lys, an angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptide derived from broccoli (Brassica oleracea Italica)
著者 (4件):
LEE Ju-eun
(Dep. of Food and Nutrition, Hanyang Univ., 17 Haengdang-dong, Seongdong-gu, Seoul 133-791, KOR)
,
BAE In Young
(Dep. of Food and Nutrition, Hanyang Univ., 17 Haengdang-dong, Seongdong-gu, Seoul 133-791, KOR)
,
LEE Hyeon Gyu
(Dep. of Food and Nutrition, Hanyang Univ., 17 Haengdang-dong, Seongdong-gu, Seoul 133-791, KOR)
,
YANG Cha-bum
(Dep. of Food and Nutrition, Hanyang Univ., 17 Haengdang-dong, Seongdong-gu, Seoul 133-791, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
99
号:
1
ページ:
143-148
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)