文献
J-GLOBAL ID:200902239562835878
整理番号:05A0319280
エンバクハイドロコロイドを含有するアジア麺類のレオロジー,テクスチャ,及び官能的性質
Rheological, textural, and sensory properties of Asian noodles containing an oat cereal hydrocolloid
著者 (4件):
INGLETT George. E.
(ARS, USDA, IL, USA)
,
PETERSON Steven C.
(ARS, USDA, IL, USA)
,
CARRIERE Craig J.
(ARS, USDA, IL, USA)
,
MANEEPUN Saipin
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
90
号:
1/2
ページ:
1-8
発行年:
2004年10月25日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)