文献
J-GLOBAL ID:200902239873204898
整理番号:08A0657604
蛋白質の折畳みに及ぼすグリコシル化の影響:熱力学的安定化の精密研究
Effect of glycosylation on protein folding: A close look at thermodynamic stabilization
著者 (2件):
SHENTAL-BECHOR Dalit
(Weizmann Inst. of Sci., Rehovot, ISR)
,
LEVY Yaakov
(Weizmann Inst. of Sci., Rehovot, ISR)
資料名:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America
(Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America)
巻:
105
号:
24
ページ:
8256-8261
発行年:
2008年06月17日
JST資料番号:
D0387A
ISSN:
0027-8424
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)